NO ZEBRA

Global e-handelsplatform til SCANPAN

Tilbage til caseoversigten

Danske pander indtager udlandet

De tekniske udfordringer er store, når en dansk webshop går worldwide. Vi har hjulpet SCANPAN ud over landets grænser med en ambitiøs international e-handelsplatform, der i den grad sætter de populære danske pander på det digitale verdenskort.

Internationale kunder har længe hungret efter at shoppe SCANPANs gedigne gryder og pander online. Nu kan i første omgang amerikanske fans få fat i de eftertragtede danske produkter på nettet.

Med et stærkt teknisk setup, som er nemt for SCANPAN selv at administrere, er målet at indtage endnu flere lande i fremtiden. Platformen er udviklet i responsive design og har den helt rigtige blanding af branding og e-commerce. 
Kunde
  • SCANPAN
Opgave
  • International e-handel
Område
  • Retail
Besøg siden

Resultaterne med det nye Scanpan.dk

40%

flere konverteringer

344%

flere ordrer

492%

øget online omsætning

33%

højere gns. ordreværdi

45% bedre performance

SEO-sikret teknisk webplatform med fokus på salg

SCANPAN har fået en international e-handelsløsning, der er søgemaskineoptimeret ned til mindste detalje.

Online marketing er et vigtigt element i virksomhedens digitale strategi, og foruden grundig og løbende SEO-sikring af sitet, arbejder No Zebra kontinuerligt med konverteringsoptimering, splittests og Google AdWords.

 
Med afsæt i den målrettede online marketing indsats har Scanpan i den grad boostet sit online salg. Omsætningen er steget med over 400 procent, fordi langt flere finder vej til indkøbskurven og handler på shoppen. Det ses også i den stigenede konverteringsrate, der pt. ligger 90% højere, end før det nye website kom i luften.
Vi gør en forskel for din forretning. Ring eller skriv, så vi kan få en snak om dine digitale udfordringer.
Jesper Holm Joensen CEO & Stifter